onsdag 6 januari 2010

Trettondagen!

Välkommen hit trettondagen! Härligt att det är ledig dag idag! 30 minusgrader här i natt. Idag stannar vi nog inne framför brasan. Brorsan är på väg hit så jag får nog fixa lite fika snart. Igår var min barndomsvän Helena här med världens sötaste lilla bebismage. Jag var betydligt mer lik en flodhäst när jag var i samma vecka som henne :) Hugo charmades och lekte. Det är så skönt att han inte är så blyg som många bebisar i den här åldern brukar vara. Men han kanske har blivit van eftersom han ständigt träffar olika människor och är med överallt. Lite mammig är han förstås, men han är aldrig rädd för andra.

Mikaela och hennes familj hörde av sig i natt från Skavsta flygplats för deras bil startade inte. Det blev en hotellnatt för dem så får vi se om vi måste åka och hjälpa dem eller om det ordnar sig ändå. Självklart ställer vi upp och åker dit om det behövs. Stackarna! Inte kul att stå där i kylan.

Idag är det ett spinningpass med rocktema på nJoy, men det var tyvärr fullbokat, så det blir nog träning en annan dag istället. Idag blir det nog mest mys hela dagen (om vi inte åker till Skavsta ;)!
Var rädda om er och hoppas att ni hittar på något skoj denna lediga dag! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi BLONDETTYSAR blir så glada att du vill lämna en kommentar!
♥♥♥