tisdag 15 juni 2010

BLONDETTY-tisdag!


Hugo fick lite el i sig idag

Tjingeling bloggisar!

Nej, Hugo fick såklart ingen el i sig idag. Bara min dåliga humor ☺. Vi har haft en mysig dag idag tillsammans. Vi har som vanligt lekt, käkat, fikat, pratat, drömt framtidsplaner och sjungit!


Underbara kidsen! Försökte fånga på bild när de pussades flera gånger men jag var för långsam. De tycker om varandra de här två! För att inte tala om hur mycket Hugo tycker om Åsa. Han vill gärna krama henne ofta!

Hugo ser alltid ut som superman när han går. (Har inget med Hitler att göra :)
Nej, dags att sluta blogga. Riktigt låg humor nu....

Snart tar vi en BLONDETTY-dag igen. Vi klarar oss inte annars. Tack tjejer för en BRA dag!

♥♥♥

2 kommentarer:

  1. Vilken mysdag ni haft alla fyra! =)

    Vi funderar faktiskt på just babysång och babysim inför hösten. Då blir det förmodligen även Öppna förskolan på OP minst en dag i veckan. Den här våren har gått supersnabbt men efter sommaren behöver vi nog mer stiumlans, i alla fall Philip ;)

    Tror att det är jätteviktigt att man kommer ut och fortsätter göra det man brukar även fast man blivit mamma. Gå och fika, shoppa, resa o.s.v. Är övertygad om att det bara berikar våra små (hi hi) ännu mer! Det är viktigt att både träffa andra mammor/barn plus att fortsätta träffa vänner utan barn. Vet att du har bloggat om det tidigare och jag gillar helt klart ditt sätt att tänka kring Hugo och din inställning!

    Kraam kraam på Blondettysarna från Väster! =)

    SvaraRadera
  2. Hej.

    Tack för den gulliga kommentaren på min blogg, det värmer, och vilken jättemysig blogg detta var! Ser att du/ni också är mammalediga, det är en mysig tid men fullt upp varje dag. Har ni bloggen ihop? Hur gamla är era små?

    Kram Mia

    SvaraRadera

Vi BLONDETTYSAR blir så glada att du vill lämna en kommentar!
♥♥♥