måndag 7 juni 2010

Blommor & barn

Mycket fint finns att hämta i vår trädgård nu

Måndag!

Åsa och jag pratade om just måndagar idag. Vi trodde att vi skulle njuta av dem när vi inte jobbar, men nej, de är lika tråkiga nu. Efter en helg med massa skoj så blir det tomt på något sätt på måndagar. Men det är tur att vi har minisarna som livar upp dagen!


Jag tror att Julia och Hugo har kommit in i samma fas samtidigt. Sömn är inte deras favoritsyssla just nu. Inte nog med att han somnade toksent, han for runt i natt och kom inte riktigt till ro alls. Men det kan ju bli så när de är övertrötta och sovit för lite några dagar. Det är ju inte så att de sover bättre för att de har missat några timmars sömn, utan snarare tvärt om. Idag har Hugo bara tagit en kort kort nap så efter mycket bus och en varm dusch med pappan har han nu slocknat som en liten gris .En väldigt söt gris :)
Hoppas hoppas att han (och vi) får sova gott, men han har tyvärr en envis hosta som sitter i också....

Ja, mycket är det att tänka på som föräldrar, men det brukar lösa sig. Ofta vet man lösningen på problem bäst själv. Ingen annan känner ditt barn bättre än du.
Men det är perfekt att Åsa & jag kan bolla funderingar med varandra eftersom våra små är ungefär lika gamla och ofta är i samma fas samtidigt. Hugo är ju nästan Åsas barn också och Julia lite mitt ;)
Imorgon kommer de hit så att vi får vår dagliga dos av varandra! Yes!

★★★

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi BLONDETTYSAR blir så glada att du vill lämna en kommentar!
♥♥♥