måndag 8 mars 2010

Jag är kär!

Hur fina är inte de här?! ROSA gillar ju jag och jag har väntat på att Coverse ska göra ett par med fin rosa färg och den här nyansen är väl alldeles LOVELY! Dessa vill jag gå runt i i vår! Är riktigt avundsjuk på bloggvän Madeleine som redan haffat ett par! Mina vita är väldigt välanvända så ett par nya skulle inte vara fel alls :)
Njut av solen idag!!
♥♥♥

4 kommentarer:

  1. Väntar som bara den på att snön ska försvinna så jag får inviga dom:)Har också väntat på att ett par rosa ska komma, de från tidigare år har varit lite för mörkrosa för min smak men dessa är som sagt perfekta:)

    Hoppas på att få se ett par på dina fossingar också i vår=)

    KRAAM

    SvaraRadera
  2. Helena Daleskog9 mars 2010 kl. 11:24

    Addes pappa var i Kina förra veckan och kom förbi igår med ett par till varje barn. Tyras var såklart rosa, inte riktigt lika ljusrosa som "dina" utan lite mörkare vilket kanske är bra med tanke på hur skitiga de kommer att bli =)Men hur fina som helst iaf! Vi ses på tisdag!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. De var riktigt fina! Jag och Claes har ju tänkt åka till New York i höst. Då ska det inhandlas ett par Converse, frågan är bara vilken färg?! Inköpslistan kommer bli lång har jag på känn. ;-)

    SvaraRadera
  4. Har inte varit så överförtjust i såna här skor tidigare som du vet men jag börjar faktiskt ändra mig... :) Har sett de här rosa och de är faktiskt rätt snygga, riktigt våriga.

    SvaraRadera

Vi BLONDETTYSAR blir så glada att du vill lämna en kommentar!
♥♥♥