söndag 14 november 2010

korg_dack

Hej rara!

Hoppsan vad helgen bara flyger iväg! Idag har Hugo firat pappan med biljetter till en öl- och whiskeyfestival, teckningar & den här FINA korgen som vi ska ha ved i. Shoppade den på GRANIT i Uppsala igår. Har förstås firat min egna goa pappa idag också! Tänk vad lyckligt lottade Hugo och jag är som har så underbara pappor!

Köpte en massa kanelbullar bakade av surdeg som vi mumsat på ikväll. Har faktiskt mumsat i mig en väldig massa godsaker i helgen. Det blir ju så ibland (lite för ofta för mig bara….:)

Hade en superbra lördag i Uppsala! Hann med en del härliga inredningsaffärer som inte finns här hemma. GRANIT, Designtorget, Norrgavel och faviriten Trolltyg bland andra. (Ska visa min lilla present till mig själv en annan dag. ) Sen blev det bubbel och urgod middag hemma hos kusinen med familjen. Det bästa av allt var att träffa dem och bara prata och umgås!

Papsen och jag hann med en sväng på Bo- och levamässan idag. Det var ingen höjdare men ett rätt trevligt söndagsnöje i alla fall! Har varit och badat med Hugo också och så har brorsan, tjej + barn varit här så det har varit full fart i helgen!

Nej men nu ska jag ladda om för en ny jobbvecka!

Önskar trevlig kväll och ta nu hand om papporna lite extra!

♥♥♥

/Therese

3 kommentarer:

  1. Vilka mysiga butiker du hunnit med:) Ska till Sthlm på onsdag-torsdag men med ett pressat schema....har dock en timme innan tåget går hem så då blir det speedshopping i några favoritbutiker=)

    Hade också ev tänkt gå på mässan här hemma men vet att den blivit sämre för varje år. Minnst för några år sedan när det var mer inredning etc nu är det ju mest bergvärme och annat mindre intressant i mina ögon...haha

    Hoppas att ni får en bra vecka.

    Kraam

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du har köpt ett piano! Jag skulle också vilja ha ett men jag vet inte vart det skulle få plats. Kanske på övervåningen när den är klar... Då kan min bror komma hit och underhålla oss.
    Skönt att du mår bättre nu så att det kunde bli en tur till Uppsala iaf.

    Kram Kram

    SvaraRadera
  3. Ett bra tips på vedkorg. Vi behöver också en här kanske det blir en copy cat...:-)

    Kramar Sofia

    SvaraRadera

Vi BLONDETTYSAR blir så glada att du vill lämna en kommentar!
♥♥♥