fredag 25 december 2009

Dagen efter...

Ja, då var julafton förbi och juldagen här! Vi hade en underbar dag igår och jag ville aldrig att någon skulle åka hem! Men många stannade över natten så det har varit ful fart idag också. Julmat i mängder har intagits även idag och jag har faktiskt inte tröttnat än. Det finns ju så mycket gott!
Ett riktigt snöoväder blev det idag så vi får nattgäster även i natt eftersom de har en bit att köra. Vi kommer faktiskt att ha vänner boende hos oss precis hela den här jul- och nyårsveckan. Måste ju passa på att umgås när alla är lediga. Ska bli så himla roligt att bara mysa, dricka vin och glögg, spela spel och vad vi nu hittar på. Men jag får försöka hitta några lugna stunder mellan besöken också för jag behöver lite egentid och tid för familjemys också.

Kvällen blir nog lugn med någon bra film kanske. Känns faktiskt helt okej att ha en hemmakväll, speciellt nu när vi har Hugo. Annars är ju traditionen att gå ut på juldagen.
Önskar er en underbar juldagskväll fylld med mys, gottis, kärlek & fina stunder! Eller en riktigt rolig partykväll om det är det ni satsar på idag!
Ta hand om varandra!
♥♥♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi BLONDETTYSAR blir så glada att du vill lämna en kommentar!
♥♥♥