söndag 25 april 2010

GOD NATT!


Hej sweeties!
Visst gick även denna helg i en rasande fart!? I lördags var vi och firade sötaste lilla Julias 1-årsdag. Var så roligt att vara hos vänner och bara ha det bra och äta massa gottis! Vi gick en sväng till lekparken med barnen också så att de fick leka av sig lite efter allt kalasande. Sen var det bara att åka hem och ta emot gäster som stannat tills ikväll så helgen har varit full av tid att umgås. Roligt!

På väg till kalas
Visar imorgon vad som fanns i paketen till lilla 1-åringen
Söta födelsedagsbarnet Julia gungar
Hugo i galonisar och skinnjacka :)

Hugo har fått träffat och lekt med sina goa kusiner i helgen också som är fulla med bus! Även om det varit fullt upp så har jag ändå hunnit med att tvätta min bil, tvätta kläder och lite annat fix idag och så många turer på fyrhjulingen har det blivit.
Nu är det väl snart dags att krypa ner och mysa i sängen, men det blir ofta sena kvällar för mig. Det är då man känner att man har sin egentid så de timmarna behövs ibland även om man blir lite extra trött. Imorgon ska ju bli en strålande fin vårdag så jag ser verkligen fram mot den och kommande vecka. Veckan som kommer bjuder på ännu mer mys med vänner och det är väl det bästa som finns!?
Ta hand om dig och hoppas att du får en god natts sömn!

♥♥♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi BLONDETTYSAR blir så glada att du vill lämna en kommentar!
♥♥♥