måndag 28 februari 2011

En bra natt

cross

God morgon måndag!

Den här lilla crossåkaren mår redan bättre (tror jag) för natten har varit lugn och det är ju ett gott tecken.

Det blev träning och “Solsidan” igår istället för kalas. Synd, för jag längtar verkligen efter att få gratta mitt lilla gudbarn!

Nu är det dags för mig att åka till jobbet och Hugo får vara hemma och mysa med pappan.

Önskar dig en FIN start på veckan!

♥♥♥

Kram Thess

söndag 27 februari 2011

Kommer våren....

Tulpaner tulpaner

Nu längtar jag så efter våren. Hittade gamla bilder i datorn på tulpaner. I stadsparken brukar det finnas massor av tulpaner, vid säsong. Jag och Catta tog lite kort efter en mysig pickninck, det var säkert 3 år sen.



Veckan försvann i ett rasande tempo. Mycket jobb blev det, men har ändå hunnit med lite träning. Nu när termometern visar lite normala grader så ska jag försöka springa igen. Så idag tog jag årets första runda, det gick inte fort men jag sprang iallafall.

I onsdags var jag ledig och tillbringade den med Julia (så klart) och mormor. Vi var på IKEA och vårat STORA köpcentrum. Dom har jättesöta korgar med tygfrukter i på IKEA. Julia blev ägare av en sån, hon bjöd oss på frukt hela kvällen.

Själv längtar jag till att jag ska få stoppa fötterna i dom här



Julia har väl knappt återhämtat sig från kr--sjukan, men äter iallfall lite nu.


Nu blir det sängen!

HAPPY!

day

Hej igen!

Visst är de fina kuddarna från DAY HOME!? Kan lätt bli lite för mycket med en massa text på kuddar tycker jag, men den här med “HAPPY” gillade jag och bor nu hemma hos oss!

happy

Måste försöka få in lite färg här hemma. Vet bara inte riktigt vilken än. Rosa brukar jag vara sugen på framåt våren men vi får se vad det blir i år. Gult ska ju vara årets färg men jag har inte riktigt vant mig vid tanken att få in det i inredningen här hemma. Men så behöver man ju faktiskt inte följa trenderna utan ha de färgerna man gillar själv!

Ja, herregud, vilka i-landsproblem man har Ler

day home

Det blev visst inget kalas för oss idag. Hugo har kräkts…

Ha nu en riktigt SKÖN söndag!

♥♥♥

Kram Therese

Sköna söndag

Hugo tåg

Tjingeling!

Här har vi ätit lång söndagsfrukost till några låtar med John Mayer och bara softat. Hugo leker för fullt med sitt nya BRIO-tåg! En väldigt uppskattad 2-årspresent från mamman Blinkar.

Igår blev det en tur på stan och sen taco- och MELLOkväll med storebror och hans goa tjej!

linda

Snygga Linda Bengtzing gick vidare med en energifylld schlager. En typisk låt som ingen vill erkänna att de tycker är bra, ha, ha Ler. Kanske inget jag skulle lyssna på i bilen heller, men man blir ju GLAD av den och jag skulle gärna byta plats med henne på scen :) Gillade även Nicke Borgs låt, men i finalen tippar jag nog på vinst för Eric Saade eller Danny kanske?

Nu blir det en skön dusch och sen ska jag fixa mig lite inför dagens kalas!

Önskar dig en FIN dag!

♥♥♥

/Tess

fredag 25 februari 2011

Jag är 16 år!!

Sebra%20Matta%20Virkad

Hej freeedag!

Den här suddiga bilden ovan är den mattan från danska Sebra som jag skrev om i tidigare inlägg. Jag klickade ju hem den till Hugos rum, men tyvärr var det som skulle vara vitt inte alls så vitt, utan mer gräddvitt, så det passade inte alls ihop med det andra i hans rum. Synd, för annars hade den varit perfekt! Vi får skicka tillbaka den och leta vidare. Kanske kan det bli en färgglad istället…

Fleecejackor

Hann in en snabbis på Polarn o Pyret idag och köpte med de här fina fleecen till Julia & Hugo. Perfekta till våren!

(Har inte hunnit fota något idag så därför blir det tyvärr suddiga lånade bilder…)

Innan vi tog fredagskväll här så var Åsa och jag på gymmet och styrketränade lite. Vi gjorde även lite fettmätningar och annat och fick veta att min biologiska ålder är 16 år! Wiiihooooo!! Ler Har dock 10 cm mer i midjan än innan Hugo. Hmmmm, man kan faktiskt inte skylla på att man fött barn hur länge som helst….inte efter 2 år va? BlinkarMuskler hade vi i alla fall en massa så vi ska fokusera lite mer på konditionsträning en period nu. Ska tydligen ner en sådär 7 kg för att vara i riktigt bra form…

Men nu är det fredagsmys i soffan som gäller!

Önskar dig trevlig kväll!

♥♥♥

Kram Thess

torsdag 24 februari 2011

FEBRUARI

februari

Hej FINA!

Ja, februari, denna kalla kalla månad! Men det är ju också Hugos månad så denna fina tavla har han fått i present och pryder nu hans rum.

hugos rum

Mer och mer kommer på plats i hans rum. Nu saknar vi en fin matta. Jag hade klickat hem en superfin från Sebra, men den ska jag skicka tillbaka för den passade inte riktigt. Ska visa den i ett annat inlägg.

Hugo bygger

Här bygger lilltrollet med klossarna från Jabadabado!

tavla

Hugos små händer kliar än, men i natt har han sovit hos snälla mormorn & morfarn så jag har sovit åtta timmar i natt! Som en prinsessa! Det har inte hänt i mannaminne kan jag säga Ler

Så idag är jag en hyfsat pigg & fräsch tjej igen!

Imorgon är det freeedag! Lovely!

Visst är det härligt med helg!?

Ha en finfin kväll nu raringar!

♥♥♥

Kram Tessis

tisdag 22 februari 2011

Sagor & Kaniner

hylla1

Hej hej!

Den här “tallrikshyllan” har väntat länge på att få komma upp i Hugos rum, men nu är den på plats fylld av sagoböcker!

hylla

Kaninvännen fick också plats! Jag är så förtjust i dessa fulsöta kaniner och Hugo gillar att gå och bära på dem och bädda ner dem i sängen Ler

kaninvän

Hoppas att ni får en FIN kväll!

♥♥♥

Kram Thess

måndag 21 februari 2011

Ny vecka!

Hugo i snön

God morgon måndag!

Vilket underbart väder det varit i helgen, men BURR vad kallt. Det gick inte att vara ute långa stunder. Vi har haft en välbehövlig lugn helg. Vi har tyvärr haft ett par nätter till nu med kliande små händer så idag får det bli en tur till läkaren för Hugo och pappan.

sol

Såg ni MELLO i lördags? Jag tycker nog att Lena Philipsson var bäst trots att hon inte tävlade. Kikade på QX-galan efter det och ABBA-Björn var ju SÅ cool i sin outfit! 

Nu sitter jag och äter lite frukost och ska ge mig iväg till jobbet. Tror att det blir en BRA vecka!

Hoppas att du får en fin start på veckan kära bloggis!

♥♥♥

/Therese

söndag 20 februari 2011

Sjuk helg

Hallå på er!

Nu blir det mycket sjukstuga här i bloggen. Julia har den härliga vinterkräksjukan. Hon började i torsdags på dagis, snälla mormor hämtade och pysslade om henne hela dagen. I fredags var dagis stängt så mormor och Julis lekte hela dagen, hon var jättepigg men ville inte äta. Natten till lördag började allt om igen. Så helgen har bestått av ompyssling och massor av tvätt. Nu är stackars mormor jätteförkyld och har kräksjukan. Jag tycker så synd dom DIG, mamma!

Jag hade verkligen sett framemot den här helgen, vi skulle hitta på massor av roliga saker och nu blev det ingenting.

I onsdags var jag och Therese lediga samtidigt och hade en lunchdate på stan. Vi var naturligtvis inne på Våra små. Snälla Sofia gav oss varsin reflex så att vi ska synas i mörkret.

reflex1 

tack snälla Sofia!

Åsa

lördag 19 februari 2011

Follow your dreams

dream

Hej raringarna!

Den här “tavlan” fick ta plats här hemma för ett tag sen! Bra att påminna sig själv att följa sina drömmar. Det är lätt att glömma bort det…

Fin är den också tycker jag!

dream2

Idag känns allt mycket bättre för vi har fått medicin till Hugo så att han (och därmed vi) sover bättre och klådan minskar lite i hans händer. Hoppas hoppas att det går över snart. Vi fick ställa in helgens planer eftersom vi inte vet om det är smittsamt och dessutom behövde ta det lugnt efter en vecka utan sömn. Så det känns bra. Vi skulle fått goa vänner på besök och imorgon stod kalas på schemat, men vi får helt enkelt skjuta på det.

Hugon2

Måste bara skicka världens största kram till bästa Åsa som bryr sig så om Hugo, läser om vad det kan vara, peppar, frågar varje doktor hon möter (ja hon träffar en del eftersom det är hennes kollegor) och ringer flera gånger om dagen för att se hur det är. Du är ju bara bäst!

Tänk vad jag är tacksam för alla omkring mig. Mamma & pappa som ställer upp så mycket och rara kollegor som bryr sig….på riktigt! Till och med fixar med krämer som kan hjälpa min lilla skrutt. Och ni andra vänner som är så goa. Herregud vad jag tycker om er alla!

Nu har vi precis käkat tacos här hemma och ikväll blir det vin-och-MELLO-kväll!

Hugon

Goaste lilla Hugo! Jag ska försöka att råda dig att alltid följa dina drömmar!

Önskar dig en FIN kväll!

♥♥♥

Kram Tessis

torsdag 17 februari 2011

Vård av trött mamma

huset

Vårt kära hem i det soliga vädret i helgen!

Hej hej!

Ja, finns det inget som heter vård av trött mamma? Det skulle i alla fall jag behöva nu Ler.

Vi har inte sovit här hemma på tre nätter för Hugos små händer bara kliar och kliar så idag har både lilla skrutten och mamman brutit ihop av trötthet. Ni är han trygg hos mormorn & morfarn och vi är hemma och ska försöka få lite sömn.

Så jag återkommer när vi mår lite bättre och är piggare!

Var rädda om er!

♥♥♥

Kramar från Tessis

tisdag 15 februari 2011

Kusiner

Kusinerna

Hej igen!

Mycket kalastjat nu känner jag Ler men jag tycker Hugo och hans kusiner var så söta när de satt och spelade tillsammans.

Den fina träbänken hade farmorn köpt med på beställning och hon var så snäll för hon fick med en till Julia också! Den står nu på Hugos rum. Perfekt med förvaring i!

kusinerna2

Nej, just det, chilla i soffan var det ju!

Ha en skön kväll raringar!

♥♥♥

Therese

Tjejer på rummet

Julia

Tjingeling på er!

Sötaste Julia var förstås och grattade Hugo i helgen! De lekte och hade så skoj i hans rum. För mammorna & papporna blev det MELLO och vin på kvällen. Vääääldigt trevligt!

Hugo&Åsa Fikar

Hugo serverar Åsa och Julia står för musikunderhållningen. Söta!

Nu ska jag gå och chilla lite i soffan och hoppas på en bra natt! Det blev nämligen ingen sömn natten till idag för Hugo har fått utslag och klåda i handflatorna som kliar förskräckligt på natten så imorgon blir det BVC. Någon som känner igen detta?

Kram på er bloggisarna!

♥♥♥

/Thess

måndag 14 februari 2011

2 ÅR!

HugoBlåserTårta1

HIPP HIPP HURRA!

Vilken kalashelg vi haft! Vi har firat vår lilla skrutt så mycket det bara går! Han har varit så GLAD för alla som varit här och de fina presenter som han fått!

HugoBlåserTårta2

Hugo blåser ut ljusen på tårtorna med kusin Filippa. Han tycker att han är väääldigt fin i tofs…

Två tårtor blev det. En pannkakstårta (eftersom pannkaka är bland det bästa Hugo vet) och en mascarponecheesecake som är bland det godaste mamman vet Blinkar

Hugo&Hilda

Lilla 1-åringen Hilda kom på kom med en fin och rolig sångpåse. Här ser man verkligen hur galet mycket de växer på ett år!

HugoMatrum

En glad födelsedagskille! En massa marängsviss och kladdkakemuffins slank ner i magen också. Bland annat. Smörgåstårta, bullar, kakor, wienerbröd fanns visst också… Herregud, vi har levt på gottis denna helg. Mamman rullade till jobbet i morse…..

skruvar

Hugo skruvar ihop sin nya trehjuling!

Tack alla FINA som grattat Hugo! Så många som kommit med presenter, ringt, messat, skickat kort, paket på posten och allt! Vi älskar er!

Och vi ÄLSKAR dig vår lilla 2-åring!

♥♥♥

Therese

Alla ♥ Dag

Valentines day

Hej sweeties!

Hoppas er dag har varit fylld med kramar, pussar, kramar och KÄRLEK!

Önskar alla RARA bloggisar, familj & vänner en underbar

KÄRLEKSDAG

♥♥♥

fredag 11 februari 2011

PUSS MAMMA!

puss

Puss mamma på vår 2-årsdag!

God morgon freeedag!

Tjohooo, snart är helgen här! Det blir kalasande hela helgen för vår lilla 2-åring! Självklart ska jag passa på att fira två år som mamma för det får man ju inte glömma bort! Eller hur?!

HugoMamma2

Visst är det tufft ibland men för det mesta alldeles alldeles underbart!

HugoMamma

Nu måste jag tyvärr pussa min lilla skrutt hej då för nu är det dags för jobb. Men ikväll kan vi bara mysa och förbereda kalas!

Önskar dig en FAB fredag!

♥♥♥

/Mamman