tisdag 22 februari 2011

Sagor & Kaniner

hylla1

Hej hej!

Den här “tallrikshyllan” har väntat länge på att få komma upp i Hugos rum, men nu är den på plats fylld av sagoböcker!

hylla

Kaninvännen fick också plats! Jag är så förtjust i dessa fulsöta kaniner och Hugo gillar att gå och bära på dem och bädda ner dem i sängen Ler

kaninvän

Hoppas att ni får en FIN kväll!

♥♥♥

Kram Thess

6 kommentarer:

  1. Åh "Gissa hur mycket jag tycker om dig" är vår familjs absoluta favorit bok! Varje gång min man ska ut och resa i jobbet så läser han den för våra döttrar..nu är de snart 11 och 14 år =)

    Det sista vi säger till varann innan vi går och lägger oss eller någon av oss går hemifrån så är det "till månen och tillbaks...."
    Jag älskar det=)

    Kraam Tina

    SvaraRadera
  2. Näe dom är inte ful söta hihi dom är urgulliga....Fint att ha en tallrikshylla till det ändamålet. Ordning och reda....Ha det gott tjejer/ Kram Anne

    SvaraRadera
  3. Hej hej! Vilken mysig blogg ni har och vilket underbart hem! Så fint! Vi har också en liten Hugo, en vild rackare på 10 månader! =)Kaninerna var jättesöta, var kommer dom ifrån?

    Hoppas ni har en fin kväll! Kram Erika

    SvaraRadera
  4. Tack raringar!

    Erika, kaninerna är från danska Maileg!

    Kolla in här http://www.maileg.dk/forside på alla sötingar!

    ♥♥♥
    Kram kram!

    SvaraRadera
  5. Ja vi har onekligen samma smak ser jag (bra smak ;-)) Vi har köpt en exakt likadan jordglob i svart till Maximilian som han bland annat ska få i doppresent nästa helg. Kul att se den i ett barnrum, har jag nog inte gjort tidigare, fint :-)

    Ha en fin dag!

    Kram/Anna

    SvaraRadera
  6. Så himla fint:) Riktig bra smak! Jordgloben var ju riktigt fin kanske något att fundera över till våran son William!:)

    SvaraRadera

Vi BLONDETTYSAR blir så glada att du vill lämna en kommentar!
♥♥♥