fredag 30 juli 2010

Ynklig


Samlar ni magiska sommarminnen?

Tjingeling kära bloggvänner!

Semesterlunken har infunnit sig även här på bloggen. Eller ja, största anledningen till några dagars frånvaro är en eländig magsjuka som gått runt i familjen.....
Jag är fortfarande riktigt matt, men mår i alla fall lite bättre. Fick ställa in en del roliga planer tyvärr, men det är ju så det kan bli.
Imorgon drar vi i alla fall väg några dagar igen så jag får uppdatera när jag är back home! Hoppas att jag känner mig piggare i helgen, men annars blir jag nog ompysslad ändå...

Tänk att det är augusti alldeles snart! Hur kan tiden bara gå så snabbt?? Vill aldrig att denna sommar ska ta slut! Men vi får se till att få många magiska sommarkvällar även i augusti. Med lilla Hugo blir varje dag magisk!

Nu blir det filmkväll här. Ska kika med ett öga i alla fall. Hoppades på "Snabba Cash", men det blev visst "Avatar". Men jag ska ge den en chans.

Hoppas att ni har en FAB fredagskväll fina ni!
♥♥♥

tisdag 27 juli 2010

Fullt upp!

Nybroviken förra veckan

Hej finingar!

Ja, här rullar dagarna på i full fart och vi njuter av
S E M E S T E R !
Känns som att vi packar in och ut i bilen hela tiden, men det är väl så det ska vara på sommaren?! Vi har så mycket vänner som vi vill hinna träffa så varje dag är verkligen planerad. Så hemma vid datorn är jag inte så mycket nu så därför blir det inte lika flitig uppdatering här....

Soligt!

Idag har jag varit hos vännen Emma som bjöd på marängsviss! Mmmmm vad gott! Mycket frossande blir det! Hela hela tiden. Varje dag. Mamma säger att jag är så fin när jag är rund i ansiktet.....Hmmm... :)

 I helgen firade vi bästa storebrors födelsedag. Köpte bland annat ett stort härligt badlakan på Ralph Lauren till honom i Stockholm. Ja, Stockholm ja. Nu har jag några bilder att bjuda på. Laddaren är funnen så nu kan jag fota på som vanligt igen!

Vi hade så skoj på Grönan!


Stockholm är extra fin på sommaren!

Här sov man gott!

Ja, kanske är det dags för sängen snart, men nu sitter jag och myser med en kopp te och ungefär 100 smörgåsrån (är beroende :) så sömnen får nog vänta lite....

Dröm sött rara!
♥♥♥

lördag 24 juli 2010

Hemma igen.....


Rummet på Radisson

Hej fina bloggisar!

Det märks att det är semester även i bloggvärlden. Många uppdaterar inte lika flitigt och så heller inte vi....
Vi är nu hemma från Stockholm och har haft det urbra! Klockan ringde alldeles för sent på avresedagen så det var bara att slänga ihop det som skulle med och naturligtvis kom inte kameraladdaren med..... :( Så kameran var bara med första dagen. Problemet nu är att jag kan inte hitta laddaren någonstans här hemma så jag får bjuda på lite bilder när den är återfunnen.

Hotellet har perfekt läge!

Vi bodde perfekt på Radisson Blu Strand Hotel  och hade fantastisk utsikt över Nybroviken och nära till allt! Hann med massor under de här dagarna! Grönan, Skansen, NK, Stureplan, Strandbryggan, Hasselbacken, Tures, båttur och en del vin..... ;)

Jag sprang även till den härliga barnbutiken SPRALL på Östermalm precis när vi skulle åka hemåt, men var så stressad så att jag inte shoppade något.

Åh, vad jag älskar Stockholm, men jag trivs nästan överallt faktiskt!

Nu ska jag softa lite och ta en lugn lördagskväll. Nu i helgen invaderas vårt område med 15000 orienterare från hela världen! Kul att det händer lite!

Hoppas att ni har en FAB lördag!
♥♥♥

torsdag 22 juli 2010

Huvudstaden


Hasselbacken

Hej på er!

Tänkte bara kika in och säga att vi har det hur bra som helst här i Stockholm!
Här sitter jag vid nybroviken och tar ett glas vin, vädret är underbart och jag njuter verkligen av sommaren!

Idag har vi bockat av Skansen, lunch på Hasselbacken, NK, drink på Strandbryggan, god middag och nu hotellet! Man kan ju ha det sämre :)

Åsa, min telefon har varit på vift och nu är den död, så det är därför jag inte ringt. Laddar nu så att vi kan ringas imorgon ;)

Nu, tillbaka till en härlig kväll i storstaden!

Ha det gott alla!
♥♥♥

onsdag 21 juli 2010

Baddag

Idag har vi haft turen och få följa med Andreas och Jonna på en utflykt. Någonstans vid Gullspång hamnade vi. Vi badade och fikade, det var väldigt varmt och mycket bromsar. Julia ville aldrig sluta leka med sanden på stranden.


 

Jag tog mycket bilder med min nya mobil men hur jag ska få in dom på bloggen har jag inte listat ut...
Hoppas alla har en skön onsdagskväll!

Stockholm



God morgon raringar!

Nu drar jag iväg och roar mig i huvudstaden några dagar!

Önskar dig många underbara sommarstunder!
♥♥♥

tisdag 20 juli 2010

Nej, han har inte skadat huvudet, bara lekt lite med en blöja....

Oj, vad jag har skrattat åt min lilla Hugo! Han är ju bara helt underbar!
Blöja kan man ha på huvudet också. Så mycket roligare då!

Då gör det inget om man dreglar lite heller, ha, ha!

Stackars barn....
Nej, han hade minst lika roligt som oss!

Åh, vad jag är glad i dig unge!
♥♥♥

Träning & tåg


Mmmmm, vad gott!

Hej fina!

Dagarna bara springer iväg så här i semestertider! Idag har vi träningsvärk, Åsa & jag! Vi kom äntligen iväg och tränade igår. Vi har ju nästan inte tränat på hela sommaren (eller var det hela året? :) så det kändes vill jag lova! Vi körde ett pass Body Combat och det brukar inte vara några som helst problem, men igår var det jobbigt men riktigt skoj! Det är nu vi förstår att vi var riktigt vältränade förut....
Får väl se hur lång tid det går innan nästa pass. Verkar ju vara helt omöjligt att få till träningen regelbundet juist nu...

Kom och åk med Julia!

Idag har vi varit med minikidsen och åkt lilleputtetåg och tittat på djur. Mammorna har förstås ätit glass och druckit kaffe! :)


Det var väldigt trångt i tåget, men det var mysigt!

Underbara lilla söta tjej!

De kommer att bli som syskon de här goa barnen!
Vi har alltid så skoj med er bästa tjejerna!
Tack för idag!

♥♥♥

söndag 18 juli 2010

Sköna söndag!


Åsa & kidsen igår

Hej solstrålar!

Har ni en bra söndag? Jag har haft en fixardag här hemma idag. Det var första gången på läääänge som jag har varit hemma en hel dag :)
Annars har jag mest njutit av sol och semester, sparkat lite fotboll och haft det skönt. Nu får jag ju inte glömma att tända Hugos dopljus för det är hans dopdag idag! Hans söta gudmor messade kramar till honom fast hon ligger på stranden i Kroatien. Så gulligt att hon kom ihåg den.

Men shit vad sommaren springer iväg! Panik! Fasen vad den här årstiden är underbar! Tänk att få starta varje morgon med frukost ute! Kan ingen bara stanna tiden en stund....?

Önskar dig en LOVELY söndagskväll!
♥♥♥

lördag 17 juli 2010

En dag i lyx

Hallå!

Idag har jag haft en dag i lyx tillsammans med mamma och pappa. Vi har gått på stan hela dagen och jag har shoppat och shoppat utan att behöva öppna plånboken en enda gång. Ibland har man tur. Vi har precis kommit hem från Therese och Hugo (våra bästa). Barnen leker så bra tillsammans så vi har haft riktigt roligt. Fika och massor av frukt blev det, känns fräscht. Nu sover Trullan och jag ska sätta mig en stund framför TV:n och slappa lite. HOppas alla har en bra lördagskväll!



★★★

 

Dop


Glad lördag!

Idag har vi varit på dop! Det var min barndomsvän Helenas dotter Hilda som döptes.
Lilltjejen skötte sig strålande!


Björn sjöng så otroligt fint! På mig som blir så lätt rörd av musik trillade tårarna. Texten, stämningen och så som han sjöng "Handens fem fingrar" med sin goa dotter vid sig gjorde mig verkligen rörd!
Björn spelar annars i bandet Avocation. Pratade en hel del med honom och hans FINA fru och barn. Så himla trevliga!

Huvudpersonerna gjorde denna dag så bra!


Tack snälla för idag!

Lördagskvällen spenderas (såklart) med Åsa. Småkidsen har SÅ roligt ihop och pussas mest hela tiden :)


Hoppas att ni har en härlig lördagskväll!
♥♥♥

Fredagsfest & vattenskidor


Hello sweeties!

Var inte i närheten av en dator igår för fredagen spenderades på sommarstället med bad & sol! Riktigt härligt!
Blev ännu en sen kväll för vi blev visst kvar på storebrors fest.  Mycket trevligt med grillning vid en nästan spegelblank sjö! Vid nio på kvällen tog jag en lång tur på vattenskidor och det var så skönt i vattnet. Det var första turen för i år och det var SÅ skoj!

Tur att man är vig ;)


Nu blir sommarens utmaning att lära mig åka på en skida!

♥♥♥

fredag 16 juli 2010

FREDAG

 Hej på er!

Jag har inte fått solsting, men med så här mycket värme och sol vill man inte vara inomhus. Vi har haft en härlig vecka med sol, bad och fix med huset. Pappa D har haft semester den här veckan, skönt. En trevlig och avslappnad kväll hade vi hos Therese och Hugo. Therese såg ut som ett mysmongo (hennes egna ord) och jag hade kläder som gjorde att jag såg ut son hembyggdsföreningens ordförande (vi tog inga bilder, såklart). Helgen blir lugn. Har vi tur kanske vi kan få komma och hälsa på hos Hugo. Nu är Julia med mormorn och badar i stadsparken medans jag försöker göra lite nytta.

Hoppas alla har det bra i sommarvärmen!

torsdag 15 juli 2010

Torsdag!


Om ni vill ha en Blondetty-klänning så finns det på H&M nu ;)

God morgon härliga torsdag!

Ja, mycket prickigt finns i butikerna nu och den här klänningen var ju riktigt Blondetty-stylish! Men kanske inte riktigt min stil...

Sen kväll och tiiiiidig morgon gör att jag är en aningen trött tjej idag. Satt upp och sov i morse när Hugo busade runt. Men efter gott kaffe och lite frisk luft så är jag igång igen!
Jag som inte ens gillade kaffe förut. Nu är det ett måste för att piggna till!

Idag hoppas jag på lite bad och ikväll ska vi på kalas!
Önskar dig en fabulous sommardag !
♥♥♥

onsdag 14 juli 2010

Dessert på grillen



Vi har gjort samma dessert två kvällar i rad nu för den är sååå god och enkel om man ändå grillar.
Du behöver bara jordgubbar och vit choklad. Jag använde en vit choklad med cocos i. Mycket gott! 

GÖR SÅ HÄR :

Vik ihop aluminiumfolie till ett "fat" med kanter att ställa på grillen. Fyll med delade jordgubbar och bryt över chokladen. Låt stå på grillen tills chokladen smält. Varva sedan jordgubbarna med vaniljglass i fina glas!
 
Lovar att det är smarrigt. Testa!

Life is good!

Hugo vill gärna att mamman har tigeröronen på sig :)

Hej fina!

Det vackra vädret kom tillbaka idag och det är jag lycklig över! Men igår hade vi faktiskt en jättemysig kväll inne och när Åsa är här vill jag aldrig att hon ska åka :)

Idag har vi också haft en härlig dag med vänner. Underbara Mikaela med familj har varit här och det har badats, ätits och pratats en massa!


Fina Mikaela med bebis i magen

Sommaren blir ännu härligare av att man hinner umgås med sina vänner så mycket mer! Det ger så mycket att vara med de man tycker om!

Vad har du gjort idag, Åsa? Har du gått och varit snygg i bikini? ;)

Hoppas att ni alla haft en STRÅLANDE dag och att ni får sova gott!
♥♥♥