torsdag 31 mars 2011

Nova Star

nova star

God kväll FINA!

Ja, här hänger ännu en ny fin Nova Star-tröja som mormorn köpt till Hugo! Lite bortskämd är han nog allt. Men framför allt med kärlek! :)

nova2

Vårfräscht med ränder och så gillar jag när det är tryck bak också som på den här.

nova star bak

Tänk vad många kort man kan ta bara på en tröja, ha, ha! Ler

nova bak

Men en fin tavla kom ju med också ;)

Snön vräker ner och jag har tänt massor av ljus för att göra lite mysigt. Hade tänkt träna eftersom det bara blivit ett pass denna vecka, men pappan bara jobbar och jobbar ikväll…

Så jag tror att jag gör mig en kopp te och kryper ner i soffan. Det är ju rätt okej det också…

Ha en FIN kväll!

♥♥♥

Kram Therese

onsdag 30 mars 2011

PEACE and HAPPINESS

Hugo dammsuger

Tjingeling!

Åh, SOLEN har verkligen strålat idag! Igår när det kom snö var mina vårkänslor helt borta men nu börjar de komma smygandes igen! Jag mår SÅ mycket bättre när jag får lite solsken på nosen. Det gör gott för humöret!

Det här är min lilla hjälpreda här hemma som är inne i en kan-allt-själv-period Ler. Men det är ju bra när han hjälper oss att städa, ha, ha! Ny tröja från Nova Star som alltid gör så tuffa kläder till coola små kids.

hjälpredan

Hugo är inte helt kry men humöret är på topp. Han har fått en liten förkylning bara så det är ingen fara. Går nog över snart.

Har inte hunnit med bloggen på ett par dagar nu för det har varit fullt upp med kalasande, jobb och lite annat! Träningen har inte hunnits med så ikväll ska jag försöka komma iväg på ett pass. Jag behöver verkligen inte tvinga mig iväg för jag LÄNGTAR till varje träningstillfälle, speciellt när Åsa är med! Blir ju inte lika ofta nu när vi har småtrollen, men desto hårdare kör vi när vi väl är där. Vi är inga sitta-och-prata-med-1-kiloshantlar-tjejer ;) Fast det är ett väldigt trevligt sätt att umgås på ändå!

(Update: Alltså, inte prata med hantlarna utan med varandra med små hantlar i händerna Ler)

Ta hand om er raringar!

♥♥♥

Kram Thess

söndag 27 mars 2011

Hero of the month

Hej alla snygga!

Jag och Therese har precis avslutat våran helg med ett fartfyllt bodycombat pass, så nu är man full av energi.

Idag blev det en väldigt ovanlig morgon. Killarna hade boys out igår och vi tjejer mös på soffan.  A (Therese andra hälft) gästade våran soffa inatt. Imorse vaknade jag och Julia av ett förskräckligt oväsen, det lät som om massor av kråkor slogs.
Ja ja tänkte jag, det är säkert någon katt som stryker omkring och jagar upp dom. Helt plötsligt så lät det som om en kråka var inne i huset. Han som jag bor tillsammans med var delvis medvetslös så jag tassade upp själv och gläntade det dörren. Jo, visst hörde jag att det var en kråka inne i huset. Då kommer det BIG hero (alltså A) och undrar vad det är som står på. Vi öppnar toalettdörren och i utsugsventilen sitter en kråka fast. Den har alltså ramlat in genom skorstenen (fast vi har galler) The hero tar loss gallret, drar ut kråkan som tenderar att bara åka längre och längre ner i skorstenen. Men han räddar kråkan som fint flyger iväg från den öppna balkongdörren. Om A inte hade varit hos oss så har nog kråkan suttit kvar än!

YOU ARE THE HERO OF THE MONTH

Igår kom söta Gustav med en liten present till Julia


Finaste fårmössan som hon med stolthet har haft idag. Vi tillbringade eftermiddan med en barnteater men dom är nog lite små än. Det bästa var fikat och buset efteråt.

Nu ska jag tillbringa resten av kvällen i soffan och njuta av söndagskvällen!
 
Kram kram

lördag 26 mars 2011

God morgon sköna helg!

smoothie2

Hej denna soliga lördagsmorgon!

Vi har startat helgen med smarrig frukost. Hugo vill gärna ha smoothie varje morgon just nu och idag blev det en med olika bär, banan, vaniljyoghurt och naturell yoghurt.

smoothie3

Med några björnbär på blir den extra fin!

smoothie

Med denna, en latte och några goda smörgåsar så är jag redo för den här dagen! Hoppas på en dejt med Åsa idag. Kanske en lunch på stan….

Papporna ska ut och roa sig ikväll. Men vi är rätt vana att klara oss själva Blinkar. Dags för en riktig tjejfest snart tror jag, eller hur Åsa?!

Önskar dig en STRÅLANDE fin dag!

♥♥♥

Kram Therese

fredag 25 mars 2011

Vuxenkväll

 Nu sitter jag och väntar på att D ska komma ner efter att ha nattat Julis, vilket inte verkar vara helst lätt. Tyvärr så somnade hon på vägen hem ifrån mormor och morfar vi 18tiden!!!!! Så nu vill hon inte sova och vi som ska ha lite vuxen tid. D vart glatt överraskad när han kom hem, men Julia åt nog upp alla jordgubbarna. Vi har haft en jättemysig ledig dag tillsammans, Vi kom aldrig iväg till stadsparken. Julia fick leka med mormor och morfar i lekparken medans jag och Therse körde ett bodypump pass.

När jag gjorde hushållssysslor på förmiddan roade sig Julia med att leka på våran inglasade altan. Det är hennes bästa just nu


bäst är att kasta ner alla kuddarn ifrån soffan
hon börjar bli omöjlig att få med på bild

Nu hoppas jag att han kommer snart så vi får äta grytan, den verkar lite stark......annars somnar jag i soffan

Våffla

Hej kära bloggisar!

Har ni ätit våfflor idag på den stora våffeldagen?!

Jag är på ett alldeles STRÅLANDE fredagshumör och har vårfeeling i hela kroppen! Blev ännu bättre nu när Åsa och jag tränade Body Pump med grymma instruktörer.

tess

Så här kan det bli när inte fotandet blir riktigt som man tänkt sig Blinkar Jag går fortfarande runt här hemma i träningskläder och funderar på om jag ska ta tag i det här stökiga hemmet. Men nej, det får nog vänta tills imorgon. Tar en varm skön dusch istället!

Önskar dig en FANTASTISK fredagskväll och kom ihåg:

amazing

♥♥♥

Kram Tess

Härliga fredag

Äntligen fredag och jag är ledig. Vi har börjat dagen med en mysig frukost och ska nu fortsätta med lite hushållssysslor innan vi beger oss till mormor och morfar. Vi har tänkt att leka lite i stadsparken. Julia har under morgonen tvingat in mig i sitt lilla prinsesstält, där vi ska låtsas sova. Hon har lite svårt att förstå varför inte jag vill lägga mig på den stora kudden hon har släpat in, jag får ju knappt plats sittandes.


välkommen in


Idag är det min och D årsdag. Han jobbar lääääänge. Så jag har tänkt överraska honom ikväll med lite tapenade, kex och jordgubbar när han kommer hem. Jag ska även försöka laga till en ny kycklinggryta. Jag fick med bestämd röst tala om att det var mycket bättre om jag packade upp matvarorna så att han inte skulle upptäcka godsakerna.


Hoppas du får en nice fredagskväll

onsdag 23 mars 2011

HAPPY!

soffan

Hej raringarna!

Här skulle det behöva komma in lite vårfärger nu när vi går mot ljusare tider! Visst är det väl underbart? Vågar man säga att det är vår nu?!

Alltid när det blir vår vill jag förändra och har alltid en massa kreativa idéer i mitt huvud. Den här våren funderar jag också en hel del på hur jag vill att framtiden ska se ut karriärsmässigt, och jag grubblar och grubblar….

happy

Framför allt så är det viktigt att försöka fokusera på det som gör en HAPPY i livet för jag har verkligen så mycket att vara lycklig över!

Men det är bra att fundera ibland också och sätta upp mål för sig själv. Att sänka kraven kan också vara ett bra mål….

Det viktigaste är att man mår bra och att känslan i magen är rätt. Det är ofta den som stämmer, eller hur!?

soffan2

Nu ska jag krypa upp här i soffan för man får ju inte glömma bort att chilla lite ibland och ta hand om sig själv! Skönt att pusta ut lite efter jobb, bus, tvätt och ett UNDERBART pass schlagerspinning Ler.

Vad gör dig mest HAPPY just nu?

♥♥♥

Tess

måndag 21 mars 2011

Back to work

Hallå!

En ny vecka har startat och jag har kommit hem från en löppass, känner mig riktigt skön i kroppen. Det är bra att få rensa tankarna efter jobbet med ett träningspass. Febern försvann snabbt men snuvan och hostan satt i hela veckan. Så det blev ingen träning förra veckan.

Vi har haft en jätteskön helg. Vi började helgen med att hela familjen besökte lek-och buslandet. Julia ville aldrig åka hem. På kvällen var jag bjuden på fotparty hos en arbetskamrat. Ju senare på kvällen det blev ju mer intresserade av party blev vi. Det blev sent och lördagen var lite seg.

På kvällen (som ni redan vet) kom bästa familjen Hugo och hälsade på. Vi försökte planera några utflykter i sommar men våra andra hälfter var inte ett dugg intresserade. Vi får väl åka som en egen liten familj utan män……

I söndags var vi ute läääänge i det sköna vädret. Vi gjorde snögubbar och gungade. Vi åt för första gången det här året ute på våran altan, vi njöt!

julia 1

Jag kan inte fatta att det här lilla pyret snart fyller två år. Det är helt otroligt att tiden går så fort. Den här lilla tjejen har verkligen humor och kan få sin mamma att skratta flera gånger om dagen. Det finns inget bättre än att komma hem från jobbet och mötas av små barnfötter som kommer springande.

julia3 gott med festis när man är ute och busar

 

Dagis fungerar jättebra nu. Hon är inte ledsen när hon blir lämnad och använder inte nappen på dagarna som hon gjorde i början. Det känns jätteskönt. Nu kommer ett annat problem. Dagis stänger fyra veckor i sommar. Barnen på Julias avdelning blir ihopslagna med en annan avdelning på ett annat dagis. Vi ska försöka vara ledig under den perioden, men det blir ett pusslande och jag hoppas verkligen att farmor och mormor kan ställa upp.

Jag har köpt en jättefin klänning till Julis på Våra små från Nova star, dom gör så fina kläder till dom små.

 klänning 

klänning5

Hon fick även en svart mössa. Funderar på at köpa en i grönt också till hennes rosa vårjacka. Undrar när jag ska hitta några snygga kläder till mig själv, det är så mycket lättare att hitta kläder till henne än till mig.

Hittade istället den här tuppen på Nice. Jag vet att det är ett tag kvar till påsken men jag kunde inte låta bli. Nu måste våren komma…

vår

Kram Å

Första tandläkarbesöket!

HUGO

God morgon!

Idag blir jag lite sen till jobbet för vi ska och visa upp de här fina napp-tänderna :) för första gången hos tandläkaren!

Min goa lilla kille som växer så fort! Vi har haft det så bra i helgen och när jag tog det här kortet igår så hade vi precis dansat, hoppat och busat massor. Vi är ofta helt crazy när ingen ser på Ler

Nej, nu ska vi käka smarrig frukost här och ge oss iväg.

Önskar er en HÄRLIG start på veckan!

♥♥♥

Therese

söndag 20 mars 2011

Underbara helg!

vår

Hej sköna strålande söndag!

Vilket fantastiskt väder vi har. Det känns hur energin kommer tillbaka med vårens solstrålar. Som jag längtat!

Har haft en så BRA helg! I fredags blev det mysig tjejmiddag med tapas på Indigo. Hade kunnat sitta där hur länge som helst och bara pratat och pratat :)

Igår var jag och tränade både RPM-spinning och Body Combat. De hade “Les Mills-dag” på n´Joy då man kunde köra fyra Les Mills-pass i rad men jag nöjde mig med två. Kändes skönt eftersom jag inte hunnit med träningen i veckan. Det finns inget som jag får sådana kickar av som riktigt bra träningspass. Jag blir på så sjukt bra humör!

På kvällen åkte vi och hälsade på den här lilla goa tjejen:

julis

Hugo och Julia lekte, papporna bastade och Åsa och jag försökte hinna prata och dricka vin :) Vår lilla trollunge ville dock inte sova när det var dags så han somnade vid tolv när vi kom hem. Kan inte förstå att han ändå ska envisas att vakna vid sex på morgonen…. Men men, nu sover han lite middag så han tar nog igen sin sömn.

Nej, nu ska jag gå ut och njuta av solens strålar!

Ha en riktigt skön söndag raringar!

♥♥♥

Kram Tess

onsdag 16 mars 2011

Hugo Star

Hugo Star

Hej sötisar!

Som ni kanske märkt så ÄLSKAR jag Nova Stars kläder till småkids! Hittade denna fina, tuffa vårjacka och även en mössa på Våra Små och kunde förstås inte motstå dem! Jackan är lite stor till Hugo än, men de växer ju så snabbt!

jacka

Visst är den FIN?! Kul med färg till våren efter vinterns svarta Nova Star-jacka.

nova star

Ikväll är jag helt tömd på energi efter en krävande (men BRA) dag så nu ska jag bara slappa framför något lättsamt TV-program. Ser inte ofta på TV längre för jag har inte riktigt ro i kroppen till det just nu…. Men ikväll ska jag koppla av och försöka att inte fundera så mycket på saker och ting…

Yes, såg just att Grey's Anatomy har säsongsstart ikväll. Det får det bli!

Ta hand om er raringar!

♥♥♥

Kram Tessis

måndag 14 mars 2011

Liten korgstol

korgstol

Hello sweeties!

Kolla här vilken FIN korgstol (från Bruka Design) som Hugo fick av Åsa i 2-årspresent! Där kan han sitta och läsa sagor och mysa vår lilla trollunge!

korgstolsagor

På sin första födelsedag fick han en Lexingtonkudde av henne. Hon kan det där med presenter vår goa Åsa!

lexington

Nu ska jag gå och mysa med min Hugo och självklart skickar vi massor av krya-på-dig-kramar till bästa Åsa!

♥♥♥

Therese