Hej på er denna lååånga söndag!
Ja, visst är det härligt att helgen blev en timme längre?! Söndagen har faktiskt känts riktigt lång och det är ju bara så skönt! Jag har varit riktigt slapp idag. Tänkte att det skulle hjälpa mot hostan, men nja, det verkar inte bli bättre…..
På tal om fikon och ostar som jag mumsade på i fredags, så tänkte jag tipsa om superenkla små snittar som blir superfina med färska fikon! Har även testat med fikonmarmelad när inte färska fanns och det blir jättegott men inte lika fint…. Jag bjöd förra helgens gäster på detta som lite tilltugg till fördrinken.
1,5 dl färskriven parmesanost
150 gram philadelphiaost
5 skivor kavring
3 st färska fikon
Tillagning 20 snittar:
1. Blanda parmesanost och philadelphiaost.
2. Skär varje kavringskiva i 4 bitar och spritsa eller bred på parmesancrèmen. Skölj och skär fikonen i tunna klyftor och lägg på toppen.
Enkelt och supergott!
Vi började som alltid söndagen med bad och det här är väl det läskigaste vi har sett denna halloweenhelg:
BUUUU! Visst ser han farlig ut?! :)
Nu ska jag sätta mig framför en sprakande brasa och fortsätta softandet. Åsa är visst och tränar….hmmmm…gissa om jag är avundsjuk!
Önskar fin kväll till er alla!
♥♥♥
Therese