tisdag 31 augusti 2010

Vinterjacka Nova Star

Den här tuffa jackan från Nova Star ska bli Hugos vinterjacka! Väntar bara på att den ska komma in på "Våra små". Kommer bli varm och gosig när det blir lite kyligare ute.
Visst är den snygg?!



 
Redo för vargavinter

Tjohoo, det är tisdag!

Igår hade jag och BÄSTA mamma en shoppingdag så nu är jag och Hugo rustade för hösten. Eller, ja, det är MASSOR av saker jag behöver, men lite nytt i garderoben blev det! Hugo fick bland annat en urmysig mössa från Polarn & Pyret. Det är det sötaste jag sett. Han ser ut som en liten björnunge i den :) Så nu klarar han av en vargavinter!
Han blev som vanligt superbusig efter ett tag och sprang runt och skrattade så då var det dags att åka hem. Även på grund av att han ramlade och slog upp läppen i golvet, men det är sånt som händer de små ibland. Det gick bra sen i alla fall!

Minibjörnen

Ja, och ett träningspass blev det också så dagen blev fulländad. Men ja, jag håller med dig Åsa, det var UNDERBART att få träna på en härlig strand i sommar!

Idag blir det en lunch med vännen Jenny på stan och sen får vi se vad vi hittar på. Jag har verkligen nedräkning till jobbstart nu så vi måste passa på att träffa vänner, luncha, fika, busa, leka och allt vi inte kommer kunna göra på dagarna sen. Jag kramar extra länge på Hugo nu för jag vill att han ska känna att han är det BÄSTA jag har!

♥♥♥
 

Kaffe!



God morgon rara!

Oj, oj, oj, vilken tidig morgon det blev idag. det var visst någon som ville upp och busa :)
Får skylla mig själv att jag knappt får upp ögonen. Måste finna nya vanor och gå och lägga mig i tid. Men det är ju så mycket man vill hinna med när Hugo har somnat för kvällen, och kanske framför allt softa en stund.

Latte är det som räddar mig nu! Jag brukar ta i en skopa smaksatt kaffe när jag brygger. Det blir urgott!
Så snart är jag redo för en ny härlig dag!

♥♥♥
 

måndag 30 augusti 2010

This is it!

Är sommaren slut nu? Idag fick jag nästan frostskador (något överdrivet) när vi var ute och lekte. Kalla vindar och fåglar som håller på att flytta. Det känns alltid lite tråkigt när sommaren är över, samtidigt som det är mysigt när hösten kommer. Krypa upp i soffan, tända ljus, alla löv som ändrar färg. Hösten är fantastisk men är jag redo för den nu? Känns som jag skulle behöva lite mer D vitamin innan mörkret faller.

bästa Julis i Geggamoja kläder

Idag har vi inte gjort så mycket. Ett bodycombat pass lyckades vi få till iallafall. Therese blev riktigt bra i håret, så hon kan vara nöjd. Nu till helgen väntar årets kräftskiva med eventuell utgång. Det är bara att ladda om!

tänk om man fick träna vid havet varje dag

Chocolate Brown !


Vad tycks?

God morgon nya vecka!

Här var vi uppe med tuppen som alltid och tog just en bild för att visa nya hårfärgen! Nu har jag en chokladbrun ton i håret och det känns så mycket bättre nu till hösten istället för mina blonda slingor.
Så från blondette till brunette! :)
 Idag blir det en tur på stan och så ska jag kramas med Hugo så mycket jag bara kan nu innan jobb börjar för mig på torsdag!

Önskar dig en STRÅLANDE bra start på din vecka!
♥♥♥
 

söndag 29 augusti 2010

Första natten

Julia spenderade sin första natt utan mamma eller pappan hos mormor och morfar. Det hade gått jättrbra.

2010-08-28 14.30.00

2010-08-28 16.41.14

Rumskompis

Jag och Annika delade rum. Etagerum, med dubbelsäng på övervåningen.

2010-08-27 10.00.32

Ulvhells herrgård

Det tog några dagar att återhämta sig efter temadagarna. Jättekul att träffa alla arbetskamraterna igen. Framåt småtimmarna blev det bastu och bad i Mälaren. Nu längtar jag efter att komma tillbaka samtidigt som jag inte kan tänka mig att vara en dag utan Julis. Jag har ont i magen för att Therese ska börja jobba så hur ska det bli när min dag kommer. Nu ligger jag och Julis i sängen. Hon känns varm och har varit lite ledsen, hoppas hon inte blir sjuk. Jag slö tittar på Bridget Jones, mysigt!

Hoppas ni haft en bra helg och är nytankade till en ny vecka!

Åsa

2010-08-26 12.12.28

Kvällstankar



En av mina sämsta egenskaper, eller är det en bra kanske, är att jag har en sådan fruktansvärd separationsångest och att skiljas från människor jag tycker om är det värsta jag kan tänka mig. Jag fäster mig så lätt vid de jag tycker om och nu ska jag försöka bearbeta att jag inte ska träffa Hugo på dagarna då jag jobbar och det är min största separationsångest någonsin tror jag! Jag har aldrig tänkt på detta förut när kollegor t.ex har kommit tillbaka efter föräldraledigheten, att det är ju en STOR omställning att inte längre träffa sina barn lika mycket när man innan har spenderat nästan varje minut med dem sedan de föddes. Det här är jobbiga dagar för mig. Jag vet att det kanske låter fånigt för en del, för självklart kommer det att gå bra och visst vill jag komma in i arbetsrutinerna igen, men det är många känslor i min kropp just nu och jag grubblar en hel del. Kanske extra mycket nu när jag är lite orolig för en del saker som rör jobbet....
Innan kände jag mig faktiskt betydligt mer peppad.
Men jag ska göra mitt bästa för att gå in med en positiv inställning och nu är det kvalitetstid och bra planering som gäller med Hugo. Jag får tänka på att det är ju för att jag är så LYCKLIG över att jag har honom som de här känslorna kommer.

Det SKA bara bli bra!
♥♥♥
 

Bloggskadad?


BLONDETTY-muggar?

Hej på er raringar!

Ja, man kan ju undra om man blivit lite bloggskadad, ha, ha! För kolla in vad jag har shoppat! Har varit i Nora i helgen och gått på marknaden där och de här fick till min stora glädje följa med mig hem!
Det är en Örebro-keramiker som gjort dem och jag hade först tänkt länka till henne, men hon var faktiskt riktigt snäsig och inte alls serviceminded så jag tror att jag struntar i det. Synd att jag gillar muggarna så mycket annars hade jag nog inte gynnat henne. Trist tycker jag. Min familj och kusin handlade för ganska mycket dessutom så då tycker jag att man kan vara lite trevlig!

Ja, kära kusinen med man har hälsat på i helgen. Så roligt och mysigt har det varit!
Annars har jag käkat kräftor i helgen och unnat mig en massa annat gott.

Jag hade tänkt träna med Åsa ikväll, men jag får inte tag på dig gumman! Så jag tror faktiskt att jag tar en myskväll här hemma istället. Tre gånger den här veckan få väl vara okej?

Nej, nu ska jag nog inviga de FINA Blondetty-muggarna med lite gott thé eller en latte kanske!

Ha en skön och mysig söndag du med!
♥♥♥

fredag 27 augusti 2010

Underbara helg!


Dagens tuffaste Hugo har skinjacka från Lindex och cool mössa från Geggamoja. Resten av hans outfit är från H&M ;)

Hej FREDAG och välkommen helg!

Ja, igår satt jag och mofflade i mig glass direkt ur paketet och var rätt låg faktiskt, men idag är det nya tag som gäller! Min allra första barndomsvän Helena och hennes lilla Hilda kom och livade upp min dag!
Sen fick Hugo åka till sin mormor & morfar och jag har tränat Body Pump. Var precis vad jag behövde faktiskt! När jag satte mig i bilen efteråt kändes allt så mycket bättre.
Pass nr 3 - check!
Nu har jag fixat lite plockmat som blev perfekt efter-träning-mat. Pappan är på festlighter och för mig blir det fredagsmys med ny obläddrad inredningtidning (älskar det!)

Önskar dig en FABULOUS fredagskväll!


Hugo fredagsmyser i mormorn & morfarns soffa och visar vilken liten liten busunge han är! :)

♥♥♥
 

Temadag



Igår åkte jag på temadag med jobbet. Vi kom till Strängnäs. Mer bilder kommer, sent blev det igår i alla fall .

Åsa

torsdag 26 augusti 2010

GODKÄND!


Hugo & Morfarn

Idag fick Hugo en spruta och blev läkarundersökt och han var så FIN och frisk :)
85 cm och 11,6 kg. Lååång kille!

Sen när jag åkte till jobbet så fick han vara hos sin morfar. De trivs ihop de två. Jag är så tacksam och GLAD för att jag har mina föräldrar bara några mil ifrån så att de kan hjälpa till så mycket när saker måste fixas och Hugo inte kan följa med. Som igår kom de och var barnvakt när jag drog iväg och tränade. Det är guld värt! De tycker nog att det är rätt skoj också att få vara med lilla gosungen!

Familjen & vännerna är ju faktiskt det VIKTIGASTE i livet!

♥♥♥
 

God kväll sweeties!

Idag är en riktigt regnig och tråkig dag. Inte blir det bättre av att man känner sig lite ledsen och besviken över vissa saker. Jag har haft ett viktigt möte på mitt jobb dag och jag har verkligen känt mig SÅ laddad för att bli en working girl igen, men nu känns det inte lika motiverande längre....
Ja, ja, jag ska inte gräva ner mig, det kanske kan bli jättebra! Jag ska försöka få tillbaka min positiva inställning som jag hade tidigare och försöka att göra det bästa av situationen.
Vill inte säga så mycket mer än så, men det är tufft för företag i dagens klimat och omorganisationer och förändringar måste ske förstås.
Självklart är jag väldigt tacksam för att jag har ett bra jobb att gå till och att jag har helt fantastiska kollegor, men jag har så mycket idéer och kreativitet inom mig nu som jag kanske inte får utlopp för nu.....om jag inte flyttar till USA eller Kina.....

Nej, imorgon rycker jag upp mig igen, jag lovar! Jag ska gå in för att göra ett bra jobb så får vi se var det leder.
Men ikväll tillåter jag mig själv att krypa upp i soffan under en filt, äta glass och gråta en skvätt. Sen ska jag vara på tipptopp-fredagshumör igen när jag vaknar!
♥♥♥
 

onsdag 25 augusti 2010

Body Combat


Pass nr 2 denna vecka - check!

Nu sitter jag och äter kvällsmat efter träning! Jag är HÖG på träning nu. Har man en gång känt den härliga känslan som man får efter ett tag av träning och känt de adrenalinkickar man kan få, så är man FAST!
Det blir som en drog och aldrig känner jag mig så pigg på något sätt efter ett pass.
Det är inte alltid, men idag fick jag en kick på slutet av passet. Om man kör riktigt hårt, det är bra musik, peppande instruktörer och härlig stämning så kommer den. Då är man oövervinnerlig och det känns som att man kan ge hur mycket som helst. Har du aldrig känt den kicken så träna lite till för sen kommer du att vara fast och behöver inte vara orolig över att du ska tröttna som en del tyvärr verkar göra ganska snabbt.....

Jag lovar, man ryser i hela kroppen!
♥♥♥

 

Lek & bus


En av busungarna!

Tjingeling!

Ja, två busungar har Åsa & jag verklien haft idag! Vi åkte till lek&bus-landet med dem och de blir ju som GALNA! Speciellt efteråt, när vi tror att vi ska få en lugn stund och käka lunch och prata och de ska sova middag, då växer de små hornen ut :)
Allt som finns i vagnen kastas ut och efteråt ser man en liten buse som skiner upp i hela ansiktet och skrattar. Man kan bara inte bli arg då. Men lite frustrerade var vi allt......
Till slut säger alltid någon av oss:
-Nu tar vi en latte, sen åker vi HEM!

Huvudsaken är att de hade skoj och fick leka av sig och vi hade det såklart jättebra vi också!

 


Hej rara fina snälla bloggisar!

Igår bestämde Åsa & jag oss för att ta en riktig vilodag och strunta i träning för att återhämta oss lite. Kände oss lite slitna så det var nog bra! Jag drog ju iväg till frisören så jag fick lite extra lyx. Tyvärr hanns ingen färgning med, så det får bli en annan dag..... Längtar! Men topparna känns fräscha och fina igen. LOVELY!

Kvällen bestod mest av bus för Hugo var helt GALET busig och ville inte sova. Vi skrattade bara vi tittade på varandra. Underbart! Sen kröp jag upp i soffan och läste tidningar för jag har börjat känna av lite magkatarr så jag försökte att ta hand om mig lite.

Idag ska vi träffa bästa tjejerna igen och leka, luncha och umgås! Vi trivs ju så BRA i varandras sällskap (som ni kanske förstått).

Önskar dig en mysig onsdag!
♥♥♥

 

Liten cooling!



God morgon onsdag!

Kikade in hos Katta igår och kom på att jag glömt blogga om Hugos nya coola byxor som jag köpte i Falkenberg till honom. Såg att Kattas lilla Philip hade likadana så det var därför jag kom på det!
Hugo har ju ett par likadana innan, men jag kunde bara inte låta bli att köpa ett par till nu när de kommit in i en mörkare tvätt samt med camo-tyg i stjärnorna. Så tuffa! Så ett tips till er med kids, spring till Lindex och köp om ni gillar dem lika mycket som jag!

Köpte även ett par fodrade byxor samtidigt som blir perfekta i höst!
När får mamman nya byxor då......? :)

MORMORN, mamman behöver nya kläder!!!
Ha, ha, ha! (Men det är faktiskt kris....)
♥♥♥
 

tisdag 24 augusti 2010

Inte utan min dator!



Lite egentid kanske?

Det händer, att när jag behöver en liten stund för mig själv för att sminka mig eller något annat viktigt :), så sätter jag på "I drömmarnas trädgård" på datorn till Hugo. Då är han i en förtrollad värld för en stund. Ibland, inte ofta, men ibland får man faktiskt göra så......

Nu ska jag gå in i duschen och sen fixa till mig lite innan jag ska åka iväg till frisören. Ska bli helt underbart att bli lite ompysslad en stund. Jag blir alltid extra sugen så här i början av hösten att förändra lite så att man känner sig lite "ny". En bit ska bort för nu är håret alldeles för lååångt. Sen ska nog en mörkare, chokladbrun färg i. Nu är jag trött på ljusa slingor och ful utväxt!

Hoppas att du också får en FAB tisdag!
♥♥♥

Gårdagens bilder


Små små söta Converse som Filippa fått av sin gudmor (av mig :)

Hej finingar!

Då var det vackra vädret som bortblåst, men vi får hitta på något skoj idag ändå!
Förresten, lovade ju att visa några bilder från gårdagen:

FINA tjejerna

Vi mötte upp Jenny för en latte. En vaniljbulle slank visst ner också, ha, ha ;) ♥

Jenny hade förstås med sin lilla goa alldeles rosa Filippa, mitt underbara lilla gudbarn!

Vilken TUR att jag har er kära vänner!
♥♥♥
 

måndag 23 augusti 2010

Vi är 10 cm för tjocka :)


Hej i måndagskvällen!

Åh, vilken smickrande bild Åsa la in på mig förut ;) Vi har haft det så BRA idag! Underbart väder, underbara barn och underbara vänner! Fick inte in någon bild här ikväll, men imorgon kanske jag kan visa några bilder från dagen. Efter lek och bus i stadsparken blev det lunch, en tur på stan, en fika med islatte med vår vän Jenny och kvällen avslutades med ett pass Body Combat. Kan det bli bättre?!

Det som inte kändes lika bra ikväll var at vi bad vår PT ta våra mått på kroppen och kolla vår vikt. Vi har ju ökat en sådär 10 cm runt magen...

 För några år sedan gjorde vi mätningar och då hade vi nästan exakt samma mått och vikt som idag. Efter det började vi träna mer målmedvetet och hårt och tappade ca 10 cm i midjan, sänkte fettprocenten betydligt, men vi låg kvar på nästan samma vikt. Tänk på det tjejer, vikten betyder inte så mycket! Mät istället för att se resultat!

Nu är vi alltså tillbaka på ruta ett, men det är väl ändå rätt okej när man fött barn?

Vår PT tyckte däremot att vi borde haft ett mindre midjemått än någonsin för att många får det efter en graviditet om man tränar flitigt första året....
Hmmmm, vi har visst legat på latsidan!

Nu är det tillbaka till vältränade som gäller! Ingenting annat duger!  :)

KÖR HÅRT kära bloggvänner!
♥♥♥
 

Lunch



Efter lek i stadsparken har vi nu ätit lunch på Gröna grodan. Nu väntar en tur på stan.
Åsa o Therese

Måndag!


Mammorna & kidsen i våras

Hej nya vecka!

Den här veckan ska utnyttjas till max! Jag ska ha en riktigt bra sista-veckan-innan-jobb-vecka hade jag tänkt mig. Ska försöka göra några av de saker som jag vet att jag kommer att sakna från föräldraledigheten då jobb är igång igen. Självklart handlar det mest om att umgås och mysa med Hugo så mycket som möjligt, och även med Åsa & Julia som har varit som min familj nu när vi varit hemma samtidigt. Känns nästan lite sorgligt för vi har haft det så BRA!

Idag strålar solen och vi ska börja dagen med ett besök i stadsparken. Sen kan det nog bli en lunch på stan och en latte eller två.

Det här kommer att bli en PERFEKT mändag och start på veckan!

HAPPY NEW WEEK!
♥♥♥

söndag 22 augusti 2010

Bra vecka

Den här veckan har varit bra, speciellt när det gäller träning. Hela 4 gånger har vi kommit i väg och det känns riktigt bra. Idag var vi på ett body pump pass och körde hårt. Medans vi pumpade var Julia med mormor o morfar i stadsparken och lekte. Hon har blivit ordentligt vild (som pappa var när han var liten), då är stadsparken perfekt.

Igår var vi på dubbelkalas hos Julias kusiner. Dom lyckas alltid göra god mat, det var mycket grillat med fräscha sallader till, mums! Någon kaka och tårtbit slank ner också.

Imorgon ska jag och Julis leka med Therese och Hugo, vi längtar....
Nu ska jag njuta av söndagskvällen!



Posted by Picasa