onsdag 31 mars 2010

Påskpresent


Påsken står för dörren och jag vill önska alla er påsklovslediga en riktigt härligt och skönt veckoslut! Vi hoppas förstås på lite härlig vårsol också!
Hugo har fått fina påskpresenter från min kära kusin på posten. TACK snälla omtänksamma du! Han får öppna dem på påskafton så jag får ringa och tacka ordentligt när ni är hemma igen från Hong Kong.

Javisst, vissa får ju en lite mer spännande påsk! De ska hälsa på dottern Sophie som pluggar i Hong Kong. Vilken häftig resa de kommer att få! Det som är bra är att andra dottern Towe antagligen kommer hit i helgen. Hoppas hoppas!

Nu tar vi och laddar för en skön påskhelg tycker jag! Det behövs. Förstår inte varför jag känner mig så sjukt trött. Kan man verkligen påverkas så av att ställa om till sommartid...?
Eller är det ett års sömnbrist som gör sig till känna...? Hmmm...

♥♥♥

tisdag 30 mars 2010

Tuffing!

Hugo var vårfräsch igår i randigt och skinnjacka. Snyggt va? ;)

Hallå soooliga tisdag! Vilken härlig dag! Hugo ligger ute och tar en nap, men jag får skämmas för jag har knappt varit ute idag. Tanken var att jag skulle träna och Hugo skulle leka på Club Mini, men han hade ingen större lust att vara där idag så det blev bara träning i 20 minuter för min del. Kändes lite meningslöst, men så går det ibland. Känner mig trött idag men kanske kan jag piggna till om jag sticker ut nosen i solen en stund. I kväll ska vi på babysim som vanligt. Där kommer Hugo att trivas desto bättre!

Ha nu en strålande FIN dag!
♥♥♥

måndag 29 mars 2010

Påskvecka!

Måndagskväll redan! Vi har varit iväg hela dagen så därav bloggfrånvaron. Käkade bara lite frukost hemma, sen blev vi bjudna på lunch idag och efter det blev det en tur på stan. Var inne hos gulliga Sofia på "Våra Små" bland annat. Det har verkligen gått i ett idag. Planen för kvällen var träning, men pappan blev tvungen att jobba så det blev inte som jag tänkt. Har massor av energi i kroppen som behöver ut. Får jag inte träna då och då så blir jag ingen glad tjej :)
Funkar inte att lägga in bilder nu så jag får visa gullungen imorgon!
Nu ska jag tröstfrossa något i TV-soffan, ha, ha!
Hoppas att ni haft en riktigt bra start på påskveckan!
♥♥♥

söndag 28 mars 2010

Sommartid!

Det gick ju alldeles utmärkt att ha kräftskiva i mars! En riktigt lyckad kväll blev det!
Ett uppdrag i år var att designa en ljuslykta och ta med. Jag gjorde två, det här är den ena:


Gillar ni den?


En hel del kan hända på våra kräftskivor :)


Här har härliga Jennie en baguette på näsan som hon håller uppe med en crabstick :)


Tidigare på dagen hade vi våffelfrossa här hemma. Hugo tyckte att det var sådär, men grädde var smaskens!

Söndag och sommartid idag. Tänk att våren och sommaren snart är här! Underbart!
Dagen har spenderats med vänner och familj. En perfekt avslutning på veckan.
Njut nu av din söndag och ha en riktigt mysig och soft kväll. Det ska jag ha!
Tack tjejer för en riktigt trevlig kräftskiva!
Sov gott!

lördag 27 mars 2010

Morbrorn & Mormorn kunde inte vänta tills Hugo kan gå....:)

Partylördag!

Ja, ikväll blir det girls-night-out med kräfthattar på och klackarna i taket! Planerar dock att ta en rätt lugn kväll efter en del sömnbrist...
Innan kräftskivan tänkte jag hinna med en tur till goa Jenny för att fira hennes födelsedag lite.
Vad gör ni denna lördag?
Party eller mys?
Önskar er hur som helst en LOVELY lördag!
♥♥♥

fredag 26 mars 2010

SIA

Är inne och inredningssurfar lite och trillade in på SIA Home Fashion. Mycket fint finns det där!
Gillar speciellt de fina muggarna och vasen med text. Drömma kostar ju inget som tur är...

Kräftskiva & Converse

Hemma igen efter sång och fika med härliga barn och mammor (och en pappa), en tur till stan och nu har vi varit ute och lekt lite. Snart fredagskväll! Härligt! Blir nog en lugn kväll med gottis , finalen i Let´s dance och så Solsidan förstås. Måste ju ladda upp för morgondagens kräftskiva! Ja, ni som just hittat hit undrar väl varför det är kräftskiva i mars. Det är så att vi är ett gäng tjejer som har kräftskiva varje år i augusti, men på grund av bullar i ugnen, möhippor och så, så blev det nu istället.

Nu hoppas vi på vår som de lovat oss till helgen!
Så fort Hugo tar sina första steg så måste han ju bara ha ett par Converse så att han matchar mamman :)
Frågan är bara vilken färg. Vita som jag har, svarta eller kanske turkosblå? Alla är ju så fina...
Det är inte lätt med alla val här i livet ;)

Nu önskar jag er en riktigt MYSIG favoritkväll!
♥♥♥

HAPPY friday!

God morgon fredag! Vi är på språng och ska åka och sjunga nu!
Ha en FAB fredag fina ni!
♥♥♥

torsdag 25 mars 2010

SVEA

Idag har Hugo lekt i sin nya outfit från Svea!
Vi önskar trevlig kväll!
♥♥♥

Våffeldagen

(Bild från nätet)

Tyvärr blev det inga våfflor idag på den stora våffeldagen. Har inte ens något våffeljärn, men om jag hade ett från KitcenAid skulle det nog gräddas för fullt vill jag lova :)


Har ni ätit våfflor idag?

Snart påsk!


Ja, påsken är ju snart här så jag har börjat påskpynta lite smått här hemma. Jag brukar inte pynta så mycket men lite ris har fått komma in och så köpte jag mig några påskliljor idag!


Idag har jag varit en sväng på gymmet och Hugo fick vara på Club Mini och leka under tiden. Nu för tiden försöker jag att göra mina pass så korta och effektiva som möjligt. Idag körde jag intervaller på löpbandet så jag var klar på en halvtimme. Perfekt!
Annat var det när Åsa och jag tränade innan barn. Då blev det många sena kvällar på gymmet. Men för oss var det ju tid att umgås också.

Lite annat, som handling och fix har hunnits med idag.
Nu ska jag se vad jag ska laga för middag här. Kan nog bli paj...

Tänk att det är torsdag redan! Var det inte nyss helg?!
Men det är ju underbart med helg så nu ser vi fram mot den!

♥♥♥

onsdag 24 mars 2010

Hugo just nu:


Jag ska bli lika händig som pappa...


Tacksam

Hugo brukar se betydligt gladare ut än såhär men han var ju bara för söt på det här kortet...

Hej mina vänner! Idag har Hugo & jag en riktig innemysardag. Lilla skrutten har röjt hela dagen vill jag lova. Han verkar ha haft riktigt kul med sina leksaker och allt annat han hittar att undersöka.
Jag tror att jag har full koll på honom, men så är tydligen inte fallet. Jag har just hittat dinosaurier bland slevarna, babyvakten i grötlådan, min hårborste i toaletten (!) och nyss när jag plockade ur diskmaskinen låg det en diskad fjärrkontroll där i. Som tur var en vi inte använder...
Kul att det händer lite här hemma :)


Pratade med Vivi förut och barnen, eller ja, hela familjen har varit sjuka av och till i tre veckor nu så jag tyckte så synd om dem. Stor krya-på-er-kram till er! Är verkligen så tacksam att Hugo än så länge klarat sig så bra från sjukdomar. Man ska verkligen vara tacksam för friska barn. Vivi och jag pratade om de stackare som har betydligt värre sjukdomar och måste leva med det varje dag. Nej, man ska vara tacksam och ta vara på varje dag!


Är också så tacksam som har föräldrar som ställer upp så mycket och som till exempel igår kunde ta Hugo när jag inte mådde bra. Inte alla som har den hjälpen.

Ta hand om varandra nu och njut av din dag!
♥♥♥

tisdag 23 mars 2010

Fröken Brogrens veranda

Min Hugo
Jennys Filippa

Idag har vi haft en jättemysig dag på "Fröken Brogrens veranda".  I samma lokal som fiket finns en inredningsbutik med urfina saker! Vi gick runt och drömde om allt som fanns där!
Det fanns hur mycket gott som helst att välja på och jag åt en stor smörgås med chèvre och fikonmarmelad och sen kunde vi förstås inte låta bli bakelserna och kakorna efter det!

Hugo, Jenny & Filippa

Kände redan på fiket att jag var yr och hade huvudvärk, så jag hällde i mig mängder av kaffe, men det gjorde bara saken värre. När jag åkte hem kunde jag knappt köra för att jag mådde så illa och var yr och huvudet bara dunkade. Så jag körde raka vägen till mamma & pappa så att de fick ta Hugo och jag la mig i ett mörkt rum och tog ett par tabletter och försökte att inte röra mig. Efter ett par timmar kändes det i alla fall lite bättre så att jag kunde gå ur sängen. Socker och kaffe är alltså inte det bästa botemedlet mot migrän eller vad det nu var!

Kvällen blev desto bättre då vi fick åka och bada med Hugo. Han var överlycklig som vanligt!
Hoppas att din tisdag har varit bra!
Sov gott!
♥♥♥

God morgon tisdag!

Här har vi morgonmyst och hunnit med både frukost och mellis. Nu ska vi som vanligt packa in oss i bilen och åka iväg på en mysig dejt med vänner. Ska ringa och kolla om Åsa vill hänga på!
Så den här dagen blir GLAD trots grå himmel!
♥♥♥

måndag 22 mars 2010

GULLUNGAR

Vi har haft en så bra dag idag! Julia & Hugo har lekt och mammorna har försökt att hinna med lite vuxenprat och semesterplanering. Det värmer hjärtat att ha så fina vänner och tänk vad kul att vi fick dela den här "mammatiden" tillsammans!
Hur fin var inte Julia idag med sina kläder från Lundmyr?! Kolla in strumpisarna där det står Gullunge i rumpan. Så sött när hon kryper runt.
Som alltid fick vi inte alls så mycket gjort som vi tänkt idag, men det gör ju inget för vi ses ju snart igen!
Kvällen har ägnats åt Body Combat för mig och löpning för Åsa. Det här veckan har ju börjat alldeles strålande bra!
Nu missar jag ju Montazami och de andra fruarna! Måste springa!
Dröm sött!
♥♥♥